De Groote Markt 30 cast

Winnaars barspreuken-actie bekend

Biervilten

Dinsdag 1 mei zijn de winnaars van De Groote Markt 30 - barspreukenactie bekend gemaakt. Uit de vele ingezonden barspreuken is onderstaande top 3 verkozen tot beste spreuken...

 

 

1e prijs...

... bestaande uit een exclusieve kurkentrekker/flessenopener van De Groote Markt 30, een keukenaccessoirepakket van De Groote Markt 30 met schort, ovenhandschoen en kookbestek, exclusieve Grolsch biervilten met spreuken uit de serie, een mooie handdoek en uiteraard de 1e DVD van serie.

 

As ie heurt hoe de klokke thus tikt, zit ie jammer genog niet in ’t café...

 

Ingezonden door Albert Tiebot

 

 

2e prijs...

... bestaande uit een exclusieve kurkentrekker/flessenopener van De Groote Markt 30, een keukenaccessoirepakket van De Groote Markt 30, exclusieve Grolsch biervilten met spreuken uit de serie, en de 1e DVD van de serie.

 

Proat nich ower oezelf, da doat wie wa ai vot bint...

 

Ingezonden door Wim Krikke

 

3e prijs...

... bestaande uit een exclusieve kurkentrekker/flessenopener van De Groote Markt 30, exclusieve Grolsch biervilten met spreuken uit de serie, een mooie handdoek en de 1e DVD van de serie.

 

Iederene proat van mien zoep'n, moar niemand van mien dos...

 

Ingezonden door Betsie Beldman

 

 

De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gekregen en zullen binnenkort hun prijs ontvangen.

 

TV Oost herhaalt regionale comedyserie ‘De Groote Markt 30’

Met ingang van zaterdag 11 januari gaat RTV Oost de 60-delige serie ‘De Groote Markt 30’ opnieuw uitzenden. De serie was voor het eerst te zien in het voorjaar van 2012 en speelt zich af in een Overijsselse kroeg waar op humoristische wijze het wel en wee van de gasten en het personeel voorbij komt.

DVD box nu ook online te koop

De DVD box van De Groote Markt 30 is nu ook online verkrijgbaar...

3e DVD en DVD box De Groote Markt 30 te koop

Het 2e seizoen van ‘De Groote Markt 30’ is verschenen op DVD.

PLOP! Doe mee en win!

Zaterdag 6 oktober start het 2e seizoen van De Groote Markt 30 op TV Oost. Op Radio Oost kun je vanaf aanstaande maandag elke dag één van de vele Groote Markt 30-prijzenpakketten winnen.

Tweede serie ‘De Groote Markt 30’ van start

Op zaterdag 6 oktober gaat TV Oost van start met de tweede serie afleveringen van 'De Groote Markt 30'. De 'regiocomedy' speelt zich af in een Overijsselse kroeg en belicht op humoristische wijze het wel en wee van de gasten en het personeel. De dialogen zijn grotendeels in het dialect. De komende maanden zijn er elk weekend twee afleveringen van 'De Groote Markt 30' te zien bij TV Oost. De uitzendtijden zijn 16.20, 17.20, 18.20 en 19.20 uur, zowel op zaterdag als zondag.

2e DVD De Groote Markt 30 te koop

De tweede DVD is verschenen van ‘De Groote Markt 30’, de humoristische tv-serie van RTV Oost.

We Love Hanna fansite!

Vrijdag 1 juni kreeg actrice Ilse Warringa (Hanna) voor haar verjaardag een heel bijzonder cadeau van Goeiemorgen Overijssel presentatoren Marisa Heutink en Bert van Losser...

1e DVD ‘De Groote Markt 30’ te koop

De eerste DVD is verschenen van ‘De Groote Markt 30’, de humoristische tv-serie van RTV Oost. Daarop staan de afleveringen 1 t/m 15 (inclusief Nederlandse ondertiteling) plus exclusieve beelden van de première.

Signeersessie DVD ‘De Groote Markt 30’

Op zaterdag 12 mei zullen kroegbaas Geert en zijn vrouw Hanna de DVD, deel 1 van ''De Groote Markt 30'' komen signeren bij Media Markt Hengelo (Plein Westermaat) en Enschede (De Klanderij).

Winnaars barspreuken-actie bekend

Dinsdag 1 mei zijn de winnaars van De Groote Markt 30 - barspreukenactie bekend gemaakt. Uit de vele ingezonden barspreuken is onderstaande top 3 verkozen tot beste spreuken...

 

1e afleveringen binnenkort op DVD

De 1e DVD van De Groote Markt 30 is met ingang van woensdag 2 mei verkrijgbaar.

Herhalingen De Groote Markt 30

Vanwege de grote vraag naar meer herhalingen van de afleveringen van De Groote Markt 30 zullen met ingang van zaterdag 7 april elk weekend de afleveringen van de hele week herhaald worden.

Column André Manuel

Cabaretier André Manuel over De Groote Markt 30 in de OverUIT-bijlage van De Twentsche Courant Tubantia op donderdag 29 maart...

Mail je barspreuk!

In De Groote Markt 30 vliegen de kroegwijsheden je om de oren. Niet alleen kroegbaas Geert houdt er eigenaardige meningen op na, mien kroeg is mien tempel, maar ook stamgasten Wesley en Wilco kunnen er wat van.

Doe mee met De Groote Markt 30-kroegentocht!

Eind maart organiseert RTV Oost in samenwerking met Oad een ‘Kroegentocht’ door Overijssel, waarbij genodigden in een sfeervol Overijsselse café twee afleveringen van ‘De Groote Markt 30’ te zien krijgen.

twitter

De Groote Markt 30 wordt mogelijk gemaakt door

KAJA Horeca Interieurs Grolsch Media Markt Schuurman Schoenen De Twentsche Courant Tubantia van Gils Woonpromenade Geas Energiewacht Roetgerink Twepa Reggefiber Autobedrijf Zuithof Sponsoren
Disclaimer/Colofon Nieuws Personages Afleveringen Foto en Video Contact
De regiocomedy De Groote Markt 30 is in opdracht van RTV Oost geproduceerd door Bing Film & TV
© RTV Oost 2017